لیست اختراعات محمدعرفان بهرامي
شكرخام يكي از فرآورده هاي اصلي و مهم كارخانجات توليد شكر از نيشكر است. اهميت شكر خام نيشكري (شكرخام) تا جايي است كه آن را به عنوان يكي از عمده ترين مواد اوليه توليد قند و شكر در جهان مي شناسند. از آنجايي كه فصل برداشت چغندر قند از مزارع(به مدت 4 تا 6 ماه از اواخر شهريورماه) كوتاه است، لذا در ساير فصل ها، كارخانه هاي توليد شكر از چغندر قند مايل هستند كه نسبت به تصفيه شكر خام توليدي ساير كارخانه هايي كه از ماده اوليه نيشكر استفاده مي كنند، اقدام كنند. يكي از نكات مهم در تشخيص كيفيت شكر خام و شكرسفيد ، مشخص نمودن نحوه توزيع اندازه ذرات كريستال هاي آنها است. رايج ترين روش به اين منظور بكارگيري الك هاي مختلف در ابعاد و مش بندي هاي متفاوت است كه به نوبه خود داري مزايا و معايبي است. از مزاياي اين روش رايج، به كارگيري سهل و عدم نياز به تجهيزات فني خاص و تخصص را مي توان نام برد. از معايب اين روش هم مي توان به زمان بر بودن و همچنين عدم امكان تعيين ساير خصوصيات ظاهري كريستال ها اشاره نمود. پردازش تصوير ديجيتال شاخهاي از دانش رايانه است كه با پردازش تصاوير ديجيتالي توليد شده بوسيله دوربين ديجيتال و يا پويشگر، سر و كار دارد. اتوماسيون، كنترل دقيق، سهولت و سرعت در انجام كار و تكرار پذير بودن مزايايي هستند كه همواره سبب شده اند كه كنترل فرآيند هاي صنعتي و علمي به سمت استفاده از بينايي ماشين و پردازش تصاوير گرايش پيدا كند. صنعت غذا نيز از اين امر سود برده و در سال هاي اخير جزو 10 صنعتي است كه بالاترين استفاده را از روش هاي پردازش تصوير برده است. از سوي ديگر، پويشگر همواره به عنوان يك وسيله ارزان قيمت براي توليد تصاوير ديجيتال مورد توجه بوده است. عدم وجود پرسپكتيو در تصوير خروجي و دقت نسبتا بالاي اين وسيله باعث شده كه به عنوان يك ابزار سنجش مورد استفاده قرار گيرد. در اين اختراع با كمك پويشگر، سامانه اي طراحي شده كه مي تواند به عنوان سنجشگر خصوصيات ظاهري كريستال هاي شكرخام و همچنين شكرسفيد در كارخانه ها و مراكز تحقيقاتي مورد استفاده قرار گيرد.
موارد یافت شده: 1